Tour de arquitectura

posted in: Noticias | 0

Amb l’organització del Col·legi d’Arquitectes de la Província de Buenos Aires, districte La Plata (CAPBA1) i el Casal dels Països Catalans de La Plata, durant 15 dies es realitzarà una recorreguda pels llocs més emblemàtics de Barcelona, ​​amb visites guiades per arquitectes i assessorament especialitzat.

El tour serà assistit pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i es dictaran conferències a càrrec de destacats professionals, seran visitades obres en construcció, estudis d’arquitectura, edificis històrics i moderns.

L’itinerari escollit per als últims tres dies comprèn l’allotjament en un hotel situat a Tossa de Mar, a la Costa Brava, des d’on recorrerà platges, ciutats i pobles, com ara Girona, Figueres (Museu Dalí), Cadaqués, Empuriabrava, Pals, begur i Calella de Palafrugell.

 Consulteu el futlletó informatiu (Página 1 – Página 2)

La sortida des de Buenos Aires serà el divendres 30 de maig de 2014. Podeu consultar més informació al 489-7121 (de 16 a 20 hs) i cclaplata@gmail.com

Follow Casal:

Latest posts from