Maria Carme Roca

Visita de la llicenciada en història i filologia catalana Maria Carme Roca al Casal dels Països Catalans de la Plata per parlar amb els amants de la literatura històrica i els alumnes de literatura, història i gramàtica cat

isita de la llicenciada en història i filologia catalana Maria Carme Roca al Casal dels Països Catalans de la Plata per parlar amb els amants de la literatura històrica i els alumnes de literatura, història i gramàtica catalana sobre el llibre Barcino (un dels textos que es treballen en aquest seminari).

Agraïm la passió, entusiasme i precisió històrica d’aquesta autora que ens va acompanyar ahir al vespre.

Les seves obres es dirigeixen tant al públic adult com a l’infantil i juvenil. Ha publicat entre d’altres, el conte infantil “Els mitjons de l’ogre” (Loqueleo, 2018) o les novel·les històriques “Barcino” (Edicions B, 2010) i “La noia del club” (Bromera, 2017) . Ha obtingut premis de literatura infantil per llibres com “Katalepsis” (La Galera, 2013) o “Selfies al cementiri” (Barcanova, 2017) i de novel·la per “Intrigues de palau” (Columna, 2006)  o “El far” (Columna, 2018), premi Prudenci Bertrana 2018 . Aquest any publicarà “Cinc estrelles” (Viena, 2019).

Loading

Scroll to top