El Casal dels Països Catalans de La Plata, distingit el 2010 amb el premi Jaume d’Urgell

Els Premis Comte Jaume d’Urgell, lliurats per la Paeria de Balaguer, reconeixen persones i entitats dels Països Catalans, que amb la seva força cultural, trajectòria i obra, enriqueixen de forma notable amb la vasta xarxa dels països de parla catalana i els seus ciutadans.

El Casal dels Països Catalans de La Plata, va rebre el 2010 aquest destacat reconeixement, pel seu treball i la seva constància en el manteniment de la identitat i les arrels així com per la tasca pedagògica sobre els Països Catalans en el marc del continent sud-americà.

El premi és una reproducció a escala real del segell que feia servir el comte Jaume d’Urgell. El Comtat d’Urgell, centre de la cultura durant la Catalunya comtal, perpetua la seva missió cultural a través del temps, amb el lliurament d’aquest premi.

Loading

Scroll to top