ANIVERSARI DEL CASAL dels PAÏSOS CATALANS DE LA PLATA

Una celebración muy especial

El diumenge 17 d’octubre del 2021 la comunitat del Casal Català de la Plata es va reunir al Teatre de Cambra de City Bell, per celebrar amb una vetllada musical, els 25 anys de vida de la institució. El programa es va centrar a la música catalana a càrrec d’Eduviges Picone, Ana Baya Casal, Griselda Messegué, Maria Belén Nuñez i la dansa d’Elisa Colombo. També vam tenir l’honor de comptar amb la presència de David Poudevida-Vives, delegat del Govern de Catalunya a Argentina.

Compartim a continuació un vídeo que resumeix exquisits i emocionants moments compartits en aquesta celebració, el programa de l’esdeveniment i imatges d’aquesta nit tan recordada.

En aquest vídeo els compartim un compilat dels millors moments de la nostra celebració del 25è aniversari al Teatre de Cambra de City Bell, La Plata.

Homenatge a la música catalana

L’homenatge a la música catalana que realitzem en ocasió del nostre 25è aniversari va comptar amb destacades figures de l’escena musical com Eduviges Picone, Ana Baya Casal, Griselda Messequé, María Belén Núñez i Elisa Colombo. Compartim a continuació el programa detallat de l’esdeveniment musical, disponible per llegir en línia o descarregar.

Algunes imatges de la vetllada

Loading

Scroll to top