Ràdio Amèrica Barcelona, des del Casal dels Països Catalans de La Plata

Los últimos dias de febrero de 2023 fueron unos de trabajo intenso para Germà Capdevila y el equipo de radio RAB, preprando el estudio para inaugurar el nuevo espacio de la Radio Amèrica Barcelona en nuestro casal.

Gràcies a l’esforç conjunt de l’equip RAB i del Casal, l’1 i el 2 de març es van emetre dos programes espacials de BANDA I BANDA per a Ràdio Amèrica Barcelona, presentats per Germà Capdevila, inaugurant l’estudi de ràdio a la nostra seu.

En aquest programa van participar Rafael Caballeria, Mario Oporto, sotssecretari de Relacions Internacionals, Germà Capdevilla, director de RAB Ràdio, Rosita Torres, presidenta del Casal dels Països Catalans de La Plata i Moni Carrica, artista.

Moltes gràcies per fer-ho possible! Els nostres millors desitjos dèxits i excel lents programes!

Compartim amb vosaltres algunes imatges del programa inaugural i la ressenya publicada a la web de RAB

Loading

Scroll to top