Tornen les expos al Casal! Cicle d’exposicions 2022: Obrint camins

Amb gran alegria reprenem el Cicle d’exposicions atrístiques aquest any 2022. Obrint Camins és el títol de la primera mostra d’aquest XIV Cicle d’Exposicions Plàstiques i Fotogràfiques, curat per Tamara Siminkowich, amb les obres de Michelle Junop i Lucas Monticelli. El 7 de maig es va realitzar la inauguració a la seu del nostre Casal, amb una nodrida i entusiasta concurrència. La mostra romandrà oberta al públic durant els mesos de maig i juny.

El dissabte 18 de juny Michelle Junop i Lucas Monticelli, tancant l’exposició van participar d’una Xerrada-Cafè amb el públic assistent. Compartim amb vosaltres el registre d’aquesta agradable tarda d’art, música i cafè.

Algunes imatges de la inauguració de la primera exposició presencial de l’any a la seu del nostre Casal el 7 de maig del 2022.

Obrint Camins, de Michelle Junop i Lucas Monticelli.

Loading

Scroll to top