Diada Nacional 2022

Una nova diada ens va trobar reunits al casal, vam brindar amb socis i amics, la coral Montserrat ens va delectar amb la seva música en aquesta data tan especial.

Acompanyant les imatges d´una nova celebració del Dia Nacional de Catalunya, compartim també la conferència ‘Catalunya la Diada: El seu context històric i actual’, brindada per la professora Nazareth Pucciarelli.

En el marc del Conveni entre la Universitat Nacional de La Plata i el Casal dels Països Catalans de La Plata, que va generar l’espai per a l’ensenyament de la Llengua Catalana i difusió de la seva Cultura en ocasió de la commemoració de la Festa Nacional de Catalunya 11 de setembre, la prof. Nazareth Pucciarelli (UBA) tracta la visió i context històric d’aquesta data a la conferència que va tenir lloc el 28 de setembre, a l’edifici S. Karakachoff de la UNLP

Loading

Scroll to top