Els socis del nostre Casal que van rebre els Premis Josep Maria Batista i Roca

Els premis Josep Maria Batista i Roca, són una distinció anual lliurada per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC). Amb aquest guardó es reconeix la tasca de catalans i catalanòfils que contribueixen a mantenir la presència catalana al món ia difondre la cultura catalana a l’exterior. Els premis Josep Maria Batista i Roca han distingit persones provinents d’Europa, Amèrica, Oceania i Àsia des del 1989.

Tot seguit la llista dels destacats socis del nostre Casal que han rebut el premi Josep Maria Batista i Roca:

NombreAño
Mercé Quixal Vergé2010
Carlos Rubén Capdeveilla2012
Gustavo Capdevilla2016
Maria Dolors Torres Sánchez2018
Pau Andrés Angles2019
Josep Ortiga Fusté2020
María Isabel Carrica2022
Esther Barnet2024

Loading

Scroll to top