El President de la Generalitat de Catalunya visita el Casal dels Països Catalans de La Plata

Durant el mes de març del 2023, Pere Aragonès i Garcia, l’actual President de la Generalitat de Catalunya va realitzar un viatge institucional per Amèrica Llatina, visitant Colòmbia, Uruguai, Argentina i Xile. Hem tingut l’honor de rebre el President a la nostra seu, a la Ciutat de La Plata, acompanyat per Meritxell Serret Aleu, Consellera d’Acció Exterior i Unió Europea i el delegat del Govern de Catalunya per al Con Sud, Josep Vives Portell

Compartim junts una jornada inoblidable, plena d’emoció i alegria. Estem enormement agraïts per compartir amb nosaltres aquest gran esperit de companyonia entre Catalunya i Argentina, i per generar aquest moment on la Catalunya Exterior es fa visible, es reconeix i continua creant llaços.

Va ser un gran honor rebre’ls al nostre Casal i la nostra ciutat i compartir amb nosaltres aquest gran moment que deixarà empremta al nostre estimat Casal.

Compartim les imatges d’un dia memorable en què compartim un dinar agradable que també va reunir els nostres socis i de la participació de Pere Aragonès en una emissió de Ràdio America Barcelona, des del seu estudi ubicat a la seu del nostre Casal.

Les acercamos también la cobertura del viaje institucional de Pere Aragonès por el equipo de RAB

Us apropem també la cobertura del viatge institucional de Pere Aragonès per l’equip de RAB

Loading

Scroll to top