Nous cursos 2023

Aquest 2023 comença amb dos cursos nous d’idioma català. Al febrer comença un curs de nivell Bàsic 1 amb modalitat intensiva i al març comença el curs de nivell Bàsic 1 de modalitat regular. La inscripció està oberta per a tots els interessats a aprendre català, sense coneixements previs. Trobareu més informació a la nostra web d’Ensenyament de Llengua Catalana. Per consultes i inscripcions, comunicar-se per les vies de contacte del Casal.


El Català és l´idioma parlat a les regions de Catalunya, Balears, València i Andorra. Aprendre’l facilitarà oportunitats de contacte amb aquesta interessant comunitat i les seves diferents expressions, afavorint la possibilitat de conèixer un nou entorn, fer viatges, emprendre intercanvis d’estudis, entaular noves vinculacions, entre d’altres.

Ens veurem!

Loading

Scroll to top