Vaig aprendre català a la UNLP

En el marc del conveni de cooperació acordat entre la UNLP i el Casal dels Països Catalans de La Plata, tendent a promoure els estudis de la Llengua i Cultura Catalana a l’àmbit de la casa d’estudis, s’inicien els cursos 2023 d’idioma Català, en modalitat virtual i presencial.

Aquesta activitat organitzada pel Casal dels Països Catalans de La Plata i la Taula de Treball d’Estrangeria de la Secretaria de Relacions Institucionals de la UNLP ofereix cursos gratuïts, amb classes virtuals d’una freqüència setmanal, i trobades presencials mensuals, a càrrec de la professora Esther Barnet.

El Català és l´idioma parlat a les regions de Catalunya, Balears, València i Andorra. Aprendre’l facilitarà oportunitats de contacte amb aquesta interessant comunitat i les seves diferents expressions, afavorint la possibilitat de conèixer un nou entorn, fer viatges, emprendre intercanvis d’estudis, entaular noves vinculacions, entre d’altres.

Consultes al correu: cclaplata@gmail.comLoading

Scroll to top