Els tallers al Casal durant 2023

Taller de Cuina Catalana a la seu del Casal

El 2023 vam continuar amb l’exitós cicle classes de cuina catalana, a càrrec de Maria del Pilar Travería. Les trobades del taller Sabors de la Cuina Catalana es van realitzar a la seu del Casal dels Països Catalans de La Plata, durant els mesos de juliol, agost, setembre, octubre i novembre de 2023.

Recordeu que també podeu veure els vídeos de receptes de la cuina catalana, presentades per Pilar a la nostra pagina i al canal de YouTube del Casal Català de La Plata.

El taller de trencadís al Casal

Durant aquest any es van realitzar a la seu del nostre casal dos tallers de la tècnica de trencadís, a càrrec de la professora Carolina Cadelli.

Carolina va participar també a la Nit dels Museus al Casal de Buenos Aires, presentant els seus treballs i els dels alumnes del taller.

Les teixidores de puntaires del nostre Casal el 2023

Començant el cicle al mes de maig, la professora Mónica Montes i el grup de teixidores de Puntaires del nostre Casal, van realitzar una exposició de treballs i van brindar una classe oberta de demostració.

Al mes de juny i de setembre la professora Mónica Montes va oferir tallers de puntaires, o teixit a boixet. Els treballs d’alumnes i professora també van ser part dels treballs exposats a la Nit dels Museus i per tancar al desembre l’any, es va organitzar una bella exposició de treballs a la seu del Casal

Loading

Scroll to top