Tenint Ponts: Catalunya es viu a l’Argentina

Teniendo Puentes: Catalunya se vive en Argentina, es un evento sociocultural organizado por la Delegación del Gobierno de Catalunya en el Cono Sur. Este evento se realizará desde el 17 de febrero al 14 de marzo de 2024.

Hi ha múltiples activitats programades amb què abasten la música, la literatura, l’esport, el teatre, la fotografia i la gastronomia, que compartim al programa a continuació. Tenint Ponts i les activitats que el componen promouen lintercanvi cultural entre Catalunya i Argentina i els valors compartits en polítiques digualtat, drets humans i memòria democràtica.

Seguiu la programació a les xarxes socials del Gobierno de Cataluña en el Cono Sur

Balanç de Tendint Ponts des de Ràdio RAB transmetent des de La Plata:

Loading

Scroll to top