D’olles i fusells: dones a la resistència antifeixista catalana a la UNLP

L’exposició titulada D’olles i fusells, recorre les vides de dones que van formar part de la resistència antifeixista catalana, i que han estat recuperades i reunides a Les dones catalanes, una compilació realitzada pel Casal dels Països Catalans de La Plata i el Casal Català de Guayaquil.

La Biblioteca de la Facultat d’Humanitats de la UNLP albergarà aquesta exposició a la seva planta baixa, fins al 21 de juny de 2024.

Aquest 16 de maig es va donar per inaugurada D’olles i fusells, amb una xerrada titulada Dones catalanes, a la resistència antifeixista, brindada pel Dr. Saul Casas per l’UNLP i Esther Barnet i Josepmaria i Rosa Torres pel Casal dels Països Catalans de La Plata.

Aquesta exposició compta amb el suport de la Facultad de Humanidades de la UNLP, La Biblioteca de la Facultad de Humanidades de la UNLP i el Centro Interdisciplinario de Investigaciones de Género de la UNLP.

Loading

Scroll to top