Inauguració del nou mural, La bèstia de Foc

Amb motiu de la celebració de la Diada d’aquest any 2021, ens reunim a la seu del nostre Casal per inaugurar oficialment l’exquisit mural titulat ‘La Bèstia del Foc’. Aquest mural va ser realitzat pel reconegut artista plàstic platenc Martín La Spina. Durant aquesta agradable trobada, restringida en quantitat de persones arran de l’emergència sanitària, l’artista ens va comentar sobre la tècnica utilitzada per fer aquest mural, el trencadís, la mateixa que apliqués Gaudí en les seves múltiples expressions artístiques i arquitectòniques a Catalunya.

El mural inaugurat avui, va començar a gestar-se en el marc del taller de trencadís que Martín La Spina realitza cada any al nostre Casal. En aquest espai l’artista va obrir la possibilitat de fer petits aprenentatges als alumnes del taller i membres de la comunitat del casal durant el procés d’execució d’aquesta inspiradora obra. Part d’aquest procés es pot apreciar al vídeo publicat al nostre canal, i que els compartim més avall en aquesta publicació. Us convidem també a conèixer l’obra d’aquest destacat artista de la nostra ciutat al vostre lloc web i estar al corrent de les vostres activitats i tallers al vostre Instagram @martinlaspina.art.

Descobreix el simbolisme present al nostre mural, en paraules de l’artista en aquest post

Les nostres sòcies descobrint ‘La bèstia del Foc’ a la inauguració i Martín La Spina comentant la seva obra.

Interessant vídeo del procés creatiu de l’artista en la realització del mural pel nostre Casal.

Algunes imatges de la inauguració del mural, l’11 de setembre de 2021 a la seu del nostre Casal

Loading

Scroll to top