Oriol Junqueras visita el nostre casal

El 17 de novembre del 2022 vam rebre la visita d’Oriol Junqueras, president del partit d’ERC al nostre casal. Aquesta trobada va formar part de la gira de Junqueras per Amèrica Llatina, que va incloure diverses visites a Colòmbia, Argentina i Xile, per exposar el cas català i l’experiència d’Oriol Junqueras com a pres polític.
Al seu pas per la província de Buenos Aires, ens va visitar al Casal dels Països Catalans de La Plata, per xerrar amb la diàspora Catalana, sobre inquietuds, projectes de difusió de la cultura i actualitat de Catalunya.

Compartim amb Junqueras un esmorzar ben nacional i xerrem sobre la seva experiència com a pres polític, la seva recerca de suport internacional a la causa catalana i les seves impressions sobre l’Argentina.

Loading

Scroll to top