Llançament de la Comissió de Diversitat Cultural a la UNLP

Dimecres 31 de maig vam participar de la trobada inaugural de la Comissió de Diversitat Cultural del Consell Consultiu d’Associacions Civils, pertanyent a la Secretaria de Relacions Institucionals de la UNLP.

Per a aquesta ocasió es va brindar una conferència en què participem com a expositors, sota el títol “Relacions entre les col·lectivitats i els seus països d’origen. Desafiaments i propostes”, realitzada al Centre de Postgrau Sergio Karakachoff. Aquest llançament va anar a càrrec del secretari i el prosecretari de Relacions Institucionals, Javier Mor Roig i Alfredo Brunetti, respectivament, i la coordinadora de la nova Comissió de Diversitat Cultural, Adriana Aurora Di Camillo.

Rosa A. Torres Sabaté, la nostra presidenta del Casal dels Països Catalans de La Plata va compartir la paraula durant les exposicions d’aquesta conferència amb Juan Ignacio Fourment Kalvelis, representant de Sud-amèrica a la Comissió del Parlament de la República de Lituània i la Comunitat Lituana Mundial; Esther Barnet i Josemaría, professora de català i membre representant per Amèrica del Sud del Consell de la Catalunya Exterior; Martín Eduardo Carrique, representant del Centre Basko Euzko Etxea La Plata; i Jasone Agirre, parlamentària de la Coalició Euskal Herria Bildu al Parlament Basc.

Compartim el programa de xerrada i el text de la ponència presentada per la nostra presidenta.

Loading

Scroll to top