Lectures Políglotes del Martín Fierro

El Casal dels Països Catalans de La Plata, va ser part de les Lectures Políglotes del Martín Fierro, un projecte d’extensió de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Nacional de La Plata. El projecte de les professores Celina Ortale i Gabriela Bravo proposa la lectura del Martín Fierro, obra fonamental de la cultura argentina, en una varietat d’idiomes.

En aquesta ocasió Olga Serquera, social del casal i Rosita Torres, la nostra presidenta van participar de la jornada de lectura al Col·legi Pedagògic Themis Speroni de City Bell, La Plata. El grup de participants de les Lectures Políglotes del Martín Fierro va llegir el primer cant de l’obra de José Hernández, en espanyol, català, yiddish, anglès, italià, francès, japonès, llatí i portuguès als alumnes de nivell secundari de la institució.

, un proyecto de extensión de la Facultad de Humanidades de la Universidad Nacional de La Plata. El proyecto de las profesoras Celina Ortale y Gabriela Bravo, propone la lectura del Martín Fierro, obra fundamental de la cultura argentina, en una variedad de idiomas.

En esta ocasión Olga Serquera, social del casal y Rosita Torres, nuestra presidenta participaron de la jornada de lectura el Colegio Pedagógico Themis Speroni de City Bell, La Plata. El grupo de participantes de las Lecturas Políglotas del Martín Fierro leyó el primer canto de la obra de José Hernández, en español, catalán, yiddish, inglés, italiano, francés, japonés, latín y portugués a los alumnos de nivel secundario de la institución.

Loading

Scroll to top