Taller coral Pintando Música, per Rafael Barbero

EL 25 de març es realitzarà el Taller Pintando Música, a càrrec del Mestre Rafael Barbero, amb la Coral Americat Barcelona, que el mestre dirigeix. Aquest taller es realitzarà al Teatre Margarita Xirgu, a la CABA, en què participaran les nostres agrupacions corals Montserrat i Philia.

Com a part de la benvinguda al mestre Rafael Barbero i la Coral Americat, els vam oferir un dia de recorreguda per la nostra ciutat de La Plata, visitant la Catedral, les places Moreno i San Martín i el Centre de les Arts i Teatre Líric Teatre Argentí.
Tancant la jornada la coral convidada i les nostres corals Montserrat i Philia es van reunir a la seu de Casal platense per a una trobada de treball amb el Mestre Barbero.

Compartim amb vosaltres imatges de la visita a la nostra ciutat i un vídeo compilant el taller que el Mestre va brindar al nostre Casal platense.

Loading

Scroll to top