Trobada de Directius de les Comunitats del Con Sud a Còrdova, Argentina

Aquest mes de març del 2024, vam participar del Jornades de les Comunitats Catalanes del Con Sud, juntament amb els de Casals catalans d’Argentina, Uruguai, Paraguai i Brasil. El cap de setmana de 16 i 17 de març, ens vam reunir com cada any, aquesta vegada al Casal català de la ciutat de Còrdova, Argentina. La trobada va comptar amb la participació del delegat del Govern català per al Con Sud, Josep Vives i el director general de Catalunya Exterior, Rafael Caballeria.

Es tractaren temes d’interès comú a les nostres comunitats, com ara el rol de les comunitats catalanes a la nostra regió en el marc de l’estratègia de la Catalunya Exterior 2023-2026, els serveis que les comunitats presten a la ciutadania, l’ensenyament de la llengua catalana , la formació continuada en la gestió, i la coordinació i l’organització d’activitats conjuntes.

Loading

Scroll to top