Puntaires, l’art de puntes de coixí

El dissabte 20 de maig de 2023, es va realitzar al nostre Casal una exposició de Puntaires, el tradicional art del teixit de puntes a boixets. L´exposició, oberta al públic de forma lliure i gratuïta, va oferir un recorregut per la història d´aquest art popular i tradicional català. Tècniques i elements dús. Participació de Las Puntaires, realitzant el seu teixit en viu

La professora Mónica Montes i el grup de teixidores de Puntaires del nostre Casal, van mostrar durant l’exposició l’execució de les tècniques de teixit, els elements i les eines de treball, brindant una classe oberta de demostració d’aquest elaborat art. Es van exhibir també belles peces de puntes de coixí. Encaixos exposats a la mostra realitzada a Casal de Catalunya de La Plata.

Loading

Scroll to top