Visita del delegat del Govern de Catalunya per al Con Sud

El 15 de juny passat vam tenir l’honor de rebre a la seu del nostre Casal al Sr. Josep Vives Portell, delegat del Govern de Catalunya per al Con Sud, amb seu a Buenos Aires.

En aquesta primera visita oficial a la nostra seu, el Sr. Delegat per a Argentina, Paraguai, Xile i Uruguai, va ser rebut per les autoritats del nostre Casal. Durant la trobada conversem sobre les nostres activitats, projectes i propostes futures, en línia amb les oportunitats de col·laboració amb la Delegació a càrrec del Sr. Vives.

Estem molt contents i agraïts per la cordial visita del titular de la Delegació del Govern de Catalunya al Con Sud a la nostra seu i veiem alegria la possibilitat de comptar amb el seu suport per a futurs projectes.

Compartim algunes imatges d’aquesta important trobada, aquest any 2023 ple de visites destacades al nostre Casal.

Loading

Scroll to top