El cicle Cinema Basc Itinerant visita el nostre Casal

Cine Vasco Itinerant projectarà “Mediterráneo” al Casal dels Països Catalans de La Plata el proper 6 de juny a les 17hs Activitat amb entrada lliure i gratuïta.

Tardor 2015. Dos socorristes, Òscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat esglaiadora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant, ningú exerceix tasques de rescat.

Al costat d’Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport als milers de persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les vides. Mediterrani és una lluita per sobreviure al mar, un mitjà moltes vegades hostil on cada vida compta.

Algunes imatges de la tarda de cinema organitzada amb el Cine Basc Itinerant del Centre Basko de La Plata

Loading

Scroll to top