L’idioma català al nostre casal el 2023

El cicle 2023 d’ensenyament català del nostre Casal va incloure cursos presencials i on line per a nivells inicial i intermedi. Continuem amb les classes d’idioma català a la UNLP organitzades conjuntament amb la Taula de Treball d’Estrangeria de la Secretaria de Relacions Institucionals de la Universitat. Durant aquest any també vam estrenar un nou lloc web per a la difusió de la nostra oferta de cursos.

Compartim un repàs de les activitats d’aquest any 2023.

Al febrer de 2023 va iniciar el curs de nivell Bàsic 1 amb modalitat intensiva i dictat de forma on line

Al març de 2023 va iniciar el curs de nivell Bàsic 1 de modalitat regular i presencial, dictat al nostre Casal setmanalment.

Al juny va començar una nova edició del curs inicial d’idioma català amb modalitat on line i amb horari nocturn

Al setembre, vam donar inici a un nou curs inicial i de modalitat presencial a la seu del nostre Casal.

Al març van començar els cursos 2023 d’idioma Català, en modalitat virtual i presencial, organitzats pel Casal dels Països Catalans de La Plata i la Taula de Treball d’Estrangeria de la Secretaria de Relacions Institucionals de la UNLP.

Loading

Scroll to top