Visites destacades, trobades i reconeixements el 2023

Durant l’any 2023, vam tenir l’honor de rebre visites importants al nostre Casal. Al mes de març ens va visitar Pere Aragonès i Garcia, l’actual president de la Generalitat de Catalunya, en el marc d’un viatge institucional per l’Amèrica Llatina.

Més tard, al mes de juny rebem a la seu del nostre Casal al sr. Josep Vives Portell, delegat del Govern de Catalunya per al Con Sud, amb seu a Buenos Aires.

També al mes de maig vam participar de la trobada inaugural de la Comissió de Diversitat Cultural del Consell Consultiu d’Associacions Civils, pertanyent a la Secretaria de Relacions Institucionals de la UNLP.

Durant el mes de setembre de 2023 el nostre Casal va participar de la XVI Trobada Cultural de Comunitats Catalanes del Con Sud al Casal de Catalunya de Buenos Aires.

Al desembre, vam fer una visita a la Delegació del Govern de Catalunya al Con Sud a Buenos Aires per reunir-nos amb el delegat Josep Vives Portell.

Durant 2023 la nostra sòcia Rosa María Torres Sánchez, va rebre la distinció com a Immigrant destacada 2023, a la Municipalitat de La Plata i Tamara Siminkowich, el reconeixement com a dona destacada.

Loading

Scroll to top